Bízom benne, hogy célba érnek üzeneteim:)Örülök,hogy rám találtál kedves olvasó:)Nézd meg rajzaimat!:)

2011. augusztus 5., péntek

Új "szerelem":)

Tanulom....

Már régóta nagy tervem,hogy nagypapám kedvelt mesterségébe kicsit belekóstolhassak...a nyárnak és egy nagyon kedves kollégám,nagyon kedves feleségének köszönhetően ez valóra válhatott és tanulhatom a fafaragás alapjait. Sajnos nagyapám már elköltözött s most a mennyei hazából figyel,amint sete-sutáskodom a fával:) (vagy mosolyog,vagy a fejét csóválja,hogy"ejnye-ejnye kisonokám..." :)
Szóval belevágtam szó szerint..egy két vágás az ujjamra is sikeredett,de a többsége a fába:) Ilditől tanulom,aki maga egy nagyon szép céllal tanult meg faragni: nagyapja sírjára készített kopjafát!!!S azóta is farag,s most tanítgat engem is,amiért nagyon hálás vagyok.A hétvégén elhoztam nagyapa összes eredeti szerszámát is...nagyon különös érzés!Nagyon nagy élmény..szeretném veletek megosztani első még készülőben lévő igazi munkámat,egy fali kulcstartó lesz majd,persze addig még nagyon sok munka lesz vele, s pár vízhólyag,de az élmény mindent kárpótol:)

4 megjegyzés:

  1. Borsi, ezt komolyan TE csináltad???? Nagyon ügyes vagy!!! Arany kezed van, amibe csak belefogsz, minden sikerül!!! Így tovább, meseszép!!!:)

    VálaszTörlés
  2. Drága Éva!:)Igen,ezt én csinálom:)Az első próbálkozások csak úgy össze-vissza egy fán estek,de Ildi azt mondta most már készítsek vmi igazi munkát,úgyhogy ez lesz az...ha kész lesz még le kell szépen csiszolnom és pácolnom:)Köszönöm a biztatást,nagyon ari vagy:)Szeri!

    VálaszTörlés
  3. Szia Borsi! Nem hiszek a szememnek! Annyira gyönyörű a faragásod!!! Ez már művészet!!! :) Gratulálok hozzá, és kíváncsi lennék az elkészült állapothoz is!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen Kitti!Igazából nagyon jó tanító a mesterem:) Felteszem majd ha kész és pácoltam is:) Rengeteg új tervem van amit szeretnék majd megfaragni:)Jó alkotást neked is!!!!Gyönyörű az új kedvenc!!!Puszi

    VálaszTörlés